Logo LentePodium

2017

23 en 24 september Masterclass

 

 

 

 

Jubileum masterclasses met Miranda van Kralingen

 

Opnieuw biedt het LentePodium een weekend vol zang op het sfeervolle en bosrijke landgoed de Oldenhof. Daar geeft op 23 en 24 september de befaamde zangeres Miranda van Kralingen voor de tiende keer openbare masterclasses aan jonge, talentvolle zangers en zangeressen. De masterclasses, die worden afgesloten met een concert, zijn niet alleen uiterst boeiend voor iedere zangliefhebber, maar voor elke muziekminnaar.

 

De status en kwaliteiten van Miranda van Kralingen hebben nauwelijks toelichting nodig. Ze heeft internationale bekendheid als vertolkster van operarollen en het klassieke lied. Zij is zangeres én podiumkunstenares die als ‘uniek, virtuoos en spectaculair’ is betiteld.

In de statige, maar toch huiselijke ‘eetkamer’ van de Oldenhof laat Miranda van Kralingen vijf jonge zangtalenten kennis maken met de geheimen van de echte zangkunst en van de interpretatie. De zangeres zelf, een uitstekende pedagoog, was in de jaren tachtig een van de uitverkorenen die masterclasses mochten volgen bij de legendarische Elisabeth Schwarzkopf.

De deelnemers worden begeleid door de Belgische pianist Daniel Thonnard die tijdens het concert ook zal soleren op de historische vleugel van de Oldenhof.

Om dit jubileum te vieren, nodigt het LentePodium op zondagmiddag na het concert het voltallige publiek uit voor een ‘meet and greet’ met de musici, waarbij gratis wijn wordt geschonken.

 

De eerste reeks masterclasses begint op zaterdag 23 september om 9.30 uur en de tweede om 13.50 uur. Op zondag start de masterclass ook om 9.30 uur, waarna om 15.30 uur het slotconcert volgt. Beide dagen bestaat de mogelijkheid op het landgoed te lunchen. Het adres van de Oldenhof is Oppen Swolle 7, 8325 PE Vollenhove.

De masterclasses zijn € 8,- per dagdeel en het concert  € 14,-

 

Aangezien er een beperkt aantal plaatsen is, is reserveren noodzakelijk. Dat kan bij Tine Nouwen, 0527-291784, pt.nouwen@planet.nl en bij Eva Schepers, 0527-202988, eva.schepers.kipp@gmail.com en via de site www.lentepodiumblokzijl.nl.