Logo LentePodium

2019

Zondag 7 april 2019

 

LentePodium brengt lenteconcert op landgoed de Oldenhof

 

Zes jonge musici zijn zondag 7 april te horen op het landgoed de Oldenhof. Ze komen uit Brabant en België en ze studeren alle zes aan de Young Musicians Academy (YMA) van het conservatorium in Tilburg. De jongste is twaalf en de oudste vijftien en ze brengen een heel aantrekkelijk programma van Bach tot Bartók.

 

Ze zijn nog jong deze talenten, maar ondanks hun prille leeftijd hebben sommige van hen al een respectabele staat van dienst. Ze deden met groot succes mee aan belangrijke concoursen, ze volgden masterclasses bij gerenommeerde musici en ze gaven concerten. En ze werken hard, deze jonge mensen, die eens in de week een hele dag les krijgen op de YMA. Die opleiding is er speciaal voor zeer getalenteerde en gemotiveerde jonge musici van acht tot en met achttien jaar. Het merendeel van deze talenten zijn potentiële vakmusici. De deelnemende musici zijn Jaydian Daniel, Evan van Dijk, Nathan Klopper, Femke Chu, Jessica Lukken en Lucien Renette.

 

Het concert wordt gegeven op zondag 7 april op de Oldenhof, Oppen Swolle 7 bij Vollenhove en begint om 15.30 uur. De jonge musici brengen onder meer composities van Bach, Mozart, Brahms, Kreisler en De Sarasate. De jongste, de twaalfjarige violist Evan van Dijk, speelt de Roemeense dansen van Bartók.

Het is een concert dat niemand mag missen!

 

Reserveren is noodzakelijk.

Dat kunt u doen via de site, via Tine Nouwen, tel: 0527-291784, email: pt.nouwen@planet.nl of Eva Schepers, tel: 0527-202988, email: eva.schepers.kipp@gmail.com