Logo LentePodium

2023

Programma 2023

 

*Zondag 23 april

Landgoed de Oldenhof, 15.30 uur: Concert met leerlingen van de Sweelinck Academie van het Amsterdams Conservatorium, de nationale opleiding voor jong muzikaal toptalent. De Academie biedt ruimte aan zestig jonge, getalenteerde musici tussen acht en achttien jaar.

 

 

*Zondag 14 mei

Landgoed de Oldenhof, 15.30 uur: Concert met violist Lucien Renette en pianist Kris van der Plas. Beide musici zijn oudleerlingen van de YMA in Tilburg en studeren nu aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze zijn wonnen prijzen op het Prinses Christina Concours en een Young Classical Talent Award. Lucien is ook concertmeester van het VU-orkest. Lucien en Kris vormen al vijf jaar een duo

 

*Zondag 25 juni

Landgoed de Oldenhof, 15.30 uur: Concert met leerlingen van de Young Musicians Academy (YMA) van het Fontys Conservatorium in Tilburg. De YMA is een opleiding voor uitzonderlijk getalenteerde en gemotiveerde jonge musici in de leeftijd van tien tot en met achttien jaar.

 

 

Zaterdag 7 en zondag 8 oktober

Landgoed de Oldenhof, Vollenhove: Masterclasses met de internationaal bekende zangeres Miranda van Kralingen. De masterclasses worden afgesloten met een concert op zondagmiddag.     (meer info zie sub-menu)

 

* Zondag 8 oktober

15.30 uur: Concert door de deelnemers van de masterclass.       (meer info zie sub-menu)

 

 

 

Losse kaarten

 

De kaarten voor de vier concerten die zijn aangegeven met een * (23 april, 14 mei, 25 juni en 8 oktober) zijn voor volwassenen  € 15,00 (inclusief koffie of thee); scholieren en CJP-houders betalen € 7,50.

De masterclasses zijn € 8,00 per dagdeel.

 

Kaarten zijn te bestellen bij:

 

Tine Nouwen, Veldhuisweg 6, Nederland

06 53924396 email: cmcmnouwen@gmail.com

 

Eva Schepers, Uiterdijkenweg 37, Luttelgeest

0527-202988 email: eva.schepers.kipp@gmail.com